| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

MenTa - Teaházi mozi

A Teaházi mozi bizonytalan határideig szünetel.

A menta az egyik legismertebb gyógynövény, több, mint 20 fajtája van ennek az árvacsalánfélének. Legismertebb fajtái a borsmenta és a fodor menta. A menta oldja a feszültséget, megnyugtat, görcsoldó és hűsítő, javítja az emésztést és segíthet meghűlés esetén is. Fűszerként pikáns ízt ad a sülteknek, illó olaja ott van cukorkákban, rágókban, de menta ízesíti a mojito koktélt is. 

Ha tartalmas szórakozásra, jó beszélgetésre és új barátokra vágysz, gyere el a Mentálhigiénés Tanácsadó MenTa mozijába! Egy finom tea - nemcsak menta - mellett válogatott filmeket kínálunk, melyek után beszélgethetünk kapcsolatokról, lélektől, világról. A filmek lehetőséget adnak, hogy egy kicsit elereszd a napi gondokat, átgondolj értékeket, élethelyzeteket. Akár a menta, egy jó film is megízesíti életünk, segít ellazítani.  

A Teaházi Mozi egy régi hagyományt folytat, az E-épületben várunk közös filmnézésre, s ha kedved van, még a filmek kiválasztásába is bekapcsolódhatsz.  Ajánlataidat küld a mentalhigiene@uni-pannon.hu címre. Az időpontokat és a filmajánlókat keresd a hírek és az események közt!