| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Ismerd meg a Karrier- és Hallgatói Szolgáltatóközpontot!

A kezdetek

A kezdetben Karrier Irodaként ismert szervezeti egység már több mint két évtizede jelen van a Pannon Egyetem életében. A szervezetet a Pannon Egyetem hallgatói hívták életre, létrejötte a rektori támogatásnak is köszönhető. A hallgatói önkormányzat előterjesztett egy javaslatot, amelyet a Veszprémi Egyetem Tanácsa 2000. november 2-án tárgyalta, majd határozatot hozott, mely szerint a „Karrier Iroda létrehozását támogatja”. A Pannon Egyetem Karrier Iroda az Oktatási Igazgatóság részeként működött hosszú éveken keresztül.

Az új kezdet

2022. december 1-től kezdve hivatalosan is megalakult a Karrier-és Hallgatói Szolgáltatóközpont, mely a régi Karrier Irodán alapszik. Mára önálló szervezeti egységként működik és nyújtja szolgáltatásait az egyetem hallagtói számára. 

A küldetésünk Te vagy!

A Karrier- és Hallgatói Szolgáltatóközpont legfőbb célkitűzése hogy megtaláld a benned és a környezetben rejlő lehetőségeket, erőforrásokat, hogy képessé válj tudatos életpályát tervezni magadnak, ahol a gyengeségből erősség, a bizonytalanságból pedig biztos tudás születik majd.

Az egyetemi életutadon során folyamatosan melletted vagyunk és támogatást nyújtunk az alábbiakban:

- Ügyfélszolgálatunkon keresztül megszerzünk számodra minden fontos információt, ami a tanulmányaid vagy az egyetemi életed során kérdésként merül fel.

- Karriertanácsadás keretén belül, tudást és tapasztalatot adunk át neked, melyek segítségével felkészülten léphetsz majd ki a munkaerő piacra.

- Állás és gyakorlati lehetőségeket ajánlunk számodra, hogy mielőbb kipróbálhasd önmagad az egyetem kapuin kívül is.

- Tréningeket, képzéseket szervezünk neked, melyek során önismeretedet, soft skill és tanulásmódszertani készségeidet is fejlesztheted.

- Képzett pszichológus és más segítő kollégák bevonásával támogatjuk a mentális egészséged, lelki egyensúlyod megőrzését.

- Közösségépítésben, élményszerzésben és a kortárssegítő hálózat működtetésében is részt veszünk.

 

Reméljük hamarosan személyesen is találkozhatunk!

 

 

Elérhetőségeink:

karrierkozpont@uni-pannon.hu

Pannon Egyetem - "E" épület első emelet 121-122-es iroda