| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Ismerd meg a Karrier Irodát!

A kezdetek

A  Karrier Iroda már több mint egy évtizede jelen van a Pannon Egyetem életében. A szervezetet a Pannon Egyetem hallgatói hívták életre, létrejötte a rektori támogatásnak is köszönhető. A hallgatói önkormányzat előterjesztett egy javaslatot, amelyet a Veszprémi Egyetem Tanácsa 2000. november 2-án tárgyalta, majd határozatot hozott, mely szerint a „Karrier Iroda létrehozását támogatja”. A Pannon Egyetem Karrier Iroda az Oktatási Igazgatóság részeként működik.

Küldetésünk

Szolgáltató központként az iroda hozzájárul az oktatás és a tehetséggondozás mellett az egyetem hallgatóinak sikeres munkaerő-piaci felkészítéséhez, elhelyezkedéséhez, nyomon követéséhez és kapcsolatok fejlesztéséhez, önértékelésük növekedéséhez. Szolgáltatásainak legfőbb célja, hogy bővítsük a hallgatók munkaerő-piaci ismereteit, és segítsük a tudatos karriertervezést. Feladataink közé tartozik a - jelenlegi és volt - hallgatókkal való folyamatos kapcsolattartás, igényeiknek felmérése, amelyeknek megfelelően alakítjuk szolgáltatásainkat. 

Továbbra is nagy szükségünk van a meglátásaitokra, tehát ha bármilyen ötletetek, vagy esetleg megoldásra váró problémátok van, forduljatok hozzánk bizalommal!

Ha pedig sikeresebb szeretnél lenni a munka vagy az egyetem világában, vedd igénybe szolgáltatásainkat (amelyeket megtalálsz a fenti menüsorban), látogass el hozzánk vagy keress minket elérhetőségeink valamelyikén.

 

Elérhetőségeink:

iroda@kairo.uni-pannon.hu  

 8200 Veszprém Egyetem u. 10

(E épület földszint 17-es terem)

 

Ügyfélfogadási idő/ Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-12:00

 Ebédszünet: 12:00-13:00

Reméljük, mielőbb találkozunk!

Üdvözöl minden régi és új hallgatót:

PE Karrier Iroda