| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Mentálhigiénés tanácsadás

 Az egyetemi évek az egyik legszebb, legizgalmasabb és egyben a legnehezebb életszakaszt is jelenthetik az ember életében. A magas szintű teljesítés mellett számos változás történik ekkor: szerelmek, költözés, szülőktől való elszakadás, új barátságok, munkába állás. Van, amikor mindez könnyen megy, de van, amikor minden összejön és semmi sem akar sikerülni. Hogy valóban pozitívan éljük meg az egyetemi éveket, fontos, hogy saját lelki és testi egészségünkkel is törődjünk. Ebben nyújtanak segítséget a Mentálhigiénés tanácsadó szolgáltatásai.

Problémák esetén személyes pszichológiai tanácsadásra várjuk a jelentkezőket. Csoportos keretek közt segítünk megtanulni az autogén tréninget, mely a relaxáció technikájával járul hozzá a testi-lelki harmóniához. Ha valaki tartalmas esti kikapcsolódásra vágyik, egy menta-teával várjuk teaházi mozinkba, ahol a tematikusan válogatott filmek után beszélgethetünk lélekről, kapcsolatokról, magunkról. Önismereti csoportba invitáljuk mindazokat, akik szeretnének többet megtudni magukról, szívesen kipróbálnák magukat játékokban, szokatlan helyzetekben, s szeretnék jobban megérteni reakcióikat, viselkedésüket. Oldalunkon hamarosan on-line kérdőívek várnak, melyekről visszajelzést küldünk, s arra is alkalmat biztosítunk, hogy valaki személyes mérésre jelentkezzen, ha képességeit és személyiségét szeretné megismerni jobban.

A "Történetek a kanapéról" színes blog bejegyzéseket takar. Hasznos tanácsokat kaphatsz bizonyos tünetek, betegségek megjelenésénél, szélesítheted szakmai tudásodat cikkeken keresztül. Kulturális szempontból közelítjük meg a pszichológiát: filmeken, könyvajánlókon, színdarabokon keresztül.

Mentálhigiénés hírlevelünkben aktuális hírekről tájékozódhatsz, de találsz benne cikkajánlókat és önfejlesztő játékokat is.