| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

KARRIER TANÁCSADÁS

Feltehetően már túlvagy legalább 2 pályaválasztási dilemmán: egyszer, amikor az általános iskola után arról kellett döntened, hogy melyik középiskolába tanulj tovább, illetve most, amikor úgy határoztál, hogy a Pannon Egyetemen szerzel majd diplomát. 

Lehet hogy már kiskorodban eldöntötted, mi leszel, az is lehet, hogy a szüleid döntöttek helyetted, akárhogy is, de egy-két alkalommal biztosan álltál már az „útkereszteződésben”.

Örülünk, hogy most itt vagy velünk! 

A továbbiakban támogatunk téged abban, hogy a választott pályán sikerrel végig tudj menni vagy adott esetben szakot válts, ha szükséges és minden olyan készség, tudás birtokába juss, ami a sikeres munkaerő piaci elhelyezkedésedet, tudatos pályaválasztásodat segíti. 

Tudtad, hogy a „karrier” szó egyszerre három dolgot is jelent? Egyrészt gyors és sikeres előremenetelt, másrészt életpályát, életutat és végül, de nem utolsó sorban kompetencia- és személyiség fejlődést. 

A jó hír, hogy a Karrier- és Hallgatói Szolgáltatóközpont munkatársai mind a három területen tudnak támogatni téged. Hogyan is?

Segítünk felismerni azt, amiben a legjobb vagy. A karaktererősségeid tengeréből kiválasztjuk azokat, melyek segítségével sikeres lehetsz.

Önismereti tesztekkel támogatunk abba, hogy jobban megismerd önmagad, a képességeidet, erősségeidet és fejlesztendő területeidet egyaránt.

Alternatív választási lehetőségeket kínálunk számodra, hogy magad dönthess a saját jövődről és életutadról. Ezáltal erősödik a döntési-, felelősségvállalási és önmenedzselő képességed valamint épül az önbizalmad is. (Csak halkan jegyezzük meg, hogy ezekre nagyon pörögnek mostanság a munkaadók