| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Kortárs segítői csoport

Ha érdekel a pszichológia, szívesen lennél tagja egy nagyon aktív, színes csapatnak, akik érzékenyek a hallgatói és társadalmi problémákra, és hasznosan szeretnéd eltölteni egyetemi éveidben a szabadidődet, jelentkezz te is a Csoportba.

Nem kell hozzá más, csak empátia, nyitottság, aktivitás és havonta néhány óra felajánlása a szabadidődből. Cserébe kaphatsz rengeteg tapasztalatot, sok mosolyt és hálás tekintetet. 

Számos feladat vár Rád, amelyek közül érdeklődésednek megfelelően vállalhatsz tennivalókat. Segíthetsz a teaházi mozi szervezésében, oktatókkal közös programok kialakításában, egyetemi mentálhigiénés nap lebonyolításában, előadások, programok szervezésében, hátrányos helyzetű vagy sajátos szükségletű hallgatók támogatásában, személyes segítő beszélgetésben. Ha kedved van, kutatásba is bekapcsolódhatsz, írásaid akár a honlapot is színesíthetik, megjelenhetnek a mentálhigiénés hírlevélben. A csoport tagjai ingyenes tréningen is részt vehetnek, ahol a munkájukat segítő ismeretekkel gazdagodhatnak és technikákat sajátíthatnak el.