| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Karrier Hírlevél (Archívum) - Önéletrajz írás professzionálisan

Amennyiben levelezõ rendszered nem jeleníti meg megfelelõen az alábbi hírlevelet, kérjük kattints a következõ linkre, ahol az összes korábbi hírlevelet is elérheted. Bátran küldd tövább ismerõsoknek, barátoknak a levelet.

 

Önéletrajz írás professzionálisan

2010.01.20

 Állásajánlatok  | Gerilla önéletrajz | A jó önéletrajz félsiker

Impresszum | Kik vagyunk? | Üzenj nekünk

Legfrisebb állásajánlatok

- Munkalehetõség a Valeonál!
- A Várfok Alapítvány munkatársat keres a Veszprém Megyei Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodába Adminisztrátori munkakörbe
- A Várfok Alapítvány munkatársat keres a Veszprém Megyei Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodába Projektmenedzser munkakörbe

további álláshirdetések...

SzavazógépNeked van már önéletrajzod?
Van, és frissítem is folyamatosan
Régen csináltam már egyet
Nincs, de szeretnék
Nincs és egyenlõre nincs is rá szükségem
Nincs, de szeretnék egyet, csak nem tudom, hogy kell


...

Gerilla önéletrajz

"Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz?"

Egy jó önéletrajz fél siker a biztos álláshoz, ehhez az kell, hogy meggyõzd azt aki a kezébe veszi azt az önéletrajzot. A gerilla önéletrajz, azaz a biztos meggyõzés eszközének alkotójától kaphattok tanácsokat. Ha kíváncsi vagy mit jelent a gerilla önéletrajz, vagy hogy hogy érheted el, hogy eredményes legyen az álláskeresésed olvass tovább.

bõvebben...

 

A jó önéletrajz félsiker! De mi van az állásinterjúval?

Ahogy elõbb említettük egy jó önéletrajz már félsiker ahhoz, hogy behívjanak állásinterjúra, azonban ott újabb megmérettetés vár Rád. Hogy hogy küzdj meg az elõtted álló feladattal, jó alappal szolgálhatunk. Látogass el a Karrier Iroda önéletraj írási és álláskeresési tanácsadókhoz, vagy lépj fel a honlapra, ahol jobbnál jobb tipekkel gazdagodhatsz!

bõvebben...

 Pannon Állásbörze
 A Dunántúl állásbörzéje

2010. március 9. kedd
Veszprém, "B" Aula

allasborze.uni-pannon.hu

 Személyes karrier tanácsadás ingyen!!

Fogadó órák:
Hétfõ: 12.00-14.00
Szerda: 12.00-14.00

Bõvebben...

Független tanácsadás diákhitellel kapcsolatban

Fogadó órák:
Szerda: 14.00-16.00

Bõvebben..

Kik vagyunk?

A Pannon Egyetem Karrie Iroda az álláskeresést segíti elõ, és felhívja a figyelmet, hogyan lehet sikereket elérni a munkaerõ piacon. Találkoztatjuk a munkaerõt keresõket az álláskeresõkkel, valamint felkészítjük a jövõ kihívásaira a leendõ munkába állókat a rendelkezésre álló kommunikációs csatornáinkkal. Információt kapunk a pályakövetésen keresztül az öregdiákoktól, és a munkaerõ-piaci szereplõktõl is. Félévente megszervezzük a Pannon Állásbörzét.

De nem engedjük el a diplomásokat sem, további kapcsolatot ápolunk öregdiákjainkkal. Szerkesztjük velük és nekik az A NAGYBETÛS alumni magazint, elektronikus Öregdiák hírlevelet adunk ki. Segítjük az öregdiákok egymásra találását, és az egyetemi évek alatt megszerzett kapcsolatok további ápolását.

Üzenj nekünk!

Kíváncsiak vagyunk a visszajelzésekre bármelyik tevékenységünkkel kapcsolatban. Légy a fõnökünk és mondd meg te, hogy mit tartalmazzon a Karrier Hírlevél, milyen tartalmak feleslegesek a honlapra, és mi hiányzik. Ha tetszett valami tõlünk dícsérj meg, ha nem, akkor marasztalj el.

Köszönjük!!

Katt ide az üzenet írásához

Impresszum

Kiadja: Pannon Egyetem Karrier Iroda, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

http://kairo.uni-pannon.hu

Hírlevél fel- és leíratkozás

 

2010-01-20 13:16

Vissza