| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Karrier Hírlevél (Archívum) - Karrier Hírlevél - Állásbörze után...

Amennyiben levelezõ rendszered nem jeleníti meg megfelelõen az alábbi hírlevelet, kérjük kattints a következõ linkre, ahol az összes korábbi hírlevelet is elérheted. Bátran küldd tövább ismerõsoknek, barátoknak a levelet.

 

Állásbörze után...

2010.03.24

 Állásajánlatok | Tanácsadás a Karrier Irodában | Állásbörze után... | 25 nyerõ szakma I

Impresszum | Kik vagyunk? | Üzenj nekünk

Az Audi Hungaria ismét a legjobb tehetségeket keresi a TopTalent program keretein belül. Találkozzon velünk személyesen Budapesten, Miskolcon, vagy Gyõrben a TopTalent napjaink egyikén! Bõvebb információ, jelentkezés és regisztráció a TopTalent napokra:
http://www.audi.hu/karrier/toptalent.php?id=wg

A Karrier Iroda állásportálján jelenleg több, mint 70 álláshirdetés fut elsõsorban mérnökök, informatikusok, közgazdászok számára.

 

Állásbörze után...

Idén is sikeresen lezajlott az idei tavaszi Pannon Állásbörze. Számos véleménnyel és újító ötlettel gazdagodtunk. Voltak jó és rossz tapasztalatok, van mit javítani és a hallgatóknak, Nektek is fejlõdni!

Most a céges oldalról közelítve osztanék meg veletek pár gondolatot, és javaslatot!

bõvebben...

 

25 nyerõ szakma

Milyen szakmára lesz igény hosszú távon, hol lehet jól keresni, és mi kell a szaktudáson kívül? Több ezer álláshirdetést tanulmányoztunk, számos álláspiaci elõrejelzést vettünk nagyító alá. Beszéltünk több tucat személyzeti és iparági szakemberrel – mindezek alapján állítottuk össze listánkat a 25 nyerõ szakmáról. Ki ne szeretne nyerõ szakmában dolgozni? A kérdés csak az, mi számít annak. Ha munkavállalókat kérdezünk errõl, a válaszok közt szerepel: amit jól megfizetnek, ami hosszú távon is keresett még külföldön is, és viszonylag gyorsan kitanulható. Mindezt mérlegelve állítottuk össze a legjobb szakmák 25-ös listáját. Ám ne feledjük: a legjobbak minden szakterületen kapósak, meglelik számításukat – bár ez a megállapítás csak kevesekre vonatkozik.

bõvebben...

Tanácsadás a Karrier Irodában

Ha tanácstalan vagy...
               ...hogyan írj önéletrajzot, motivációs levelet
               ...hogyan keress állást
               ...hogyan érkezz felkészülten a munkaerõpiacra
               ...abban, hogy mi vár rád egy állásinterjún,
               ...vagy egyszerûen bizonytalan vagy választott szakterületedben, önmagadban

                                  akkor gyere a Karrier Iroda Tanácsadóihoz!

Fogadó órák:
Hétfõ: 12.00-14.00
Kedd: 12.00-14.00
Csütörtök: 12.00-14.00

bõvebben...

 Pannon Állásbörze
 A Dunántúl állásbörzéje

2010. március 9. kedd
Veszprém, "B" Aula

allasborze.uni-pannon.hu

 Személyes karrier tanácsadás ingyen!!

Fogadó órák:
Hétfõ: 12.00-14.00
Szerda: 12.00-14.00

Bõvebben...

Független tanácsadás diákhitellel kapcsolatban

Fogadó órák:
Szerda: 14.00-16.00

Bõvebben..

Kik vagyunk?

A Pannon Egyetem Karrie Iroda az álláskeresést segíti elõ, és felhívja a figyelmet, hogyan lehet sikereket elérni a munkaerõ piacon. Találkoztatjuk a munkaerõt keresõket az álláskeresõkkel, valamint felkészítjük a jövõ kihívásaira a leendõ munkába állókat a rendelkezésre álló kommunikációs csatornáinkkal. Információt kapunk a pályakövetésen keresztül az öregdiákoktól, és a munkaerõ-piaci szereplõktõl is. Félévente megszervezzük a Pannon Állásbörzét.

De nem engedjük el a diplomásokat sem, további kapcsolatot ápolunk öregdiákjainkkal. Szerkesztjük velük és nekik az A NAGYBETÛS alumni magazint, elektronikus Öregdiák hírlevelet adunk ki. Segítjük az öregdiákok egymásra találását, és az egyetemi évek alatt megszerzett kapcsolatok további ápolását.

Üzenj nekünk!

Kíváncsiak vagyunk a visszajelzésekre bármelyik tevékenységünkkel kapcsolatban. Légy a fõnökünk és mondd meg te, hogy mit tartalmazzon a Karrier Hírlevél, milyen tartalmak feleslegesek a honlapra, és mi hiányzik. Ha tetszett valami tõlünk dícsérj meg, ha nem, akkor marasztalj el.

Köszönjük!!

Katt ide az üzenet írásához

Impresszum

Kiadja: Pannon Egyetem Karrier Iroda, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

http://kairo.uni-pannon.hu

Hírlevél fel- és leíratkozás

 

2010-03-27 02:58

Vissza