| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Tanácsadó

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Karrier Hírlevél (Archívum) - Ingyen pizza és grafológus - rendezvényeink végzõsöknek

Amennyiben levelezõ rendszered nem jeleníti meg megfelelõen az alábbi hírlevelet, kérjük kattints a következõ linkre, ahol az összes korábbi karrier hírlevelet is elérheted. Bátran küldd tövább ismerõsoknek, barátoknak a levelet.

  

Rendezvényeink végzõsöknek

2010. október 11.

Tartalom

Mi a grafológia?

Végzõs évkönyv és taláros fotózás

Diplomán túl tanácsadó nap

Exxon karrier pizza
 

Legfrisebb állásajánlatok

   

Ajánljuk figyelmedbe

Pannon Állásbörze 2010 október 26.

Önéletrajz minta

Nyelvtanulás külfödön 5% kedvezménnyel

     

Mi a grafológia?

Napjainkat úton útfélen kísérik különbözõ latin eredetû szavak, de többjük jelentésérõl fogalmunk sincs, csak bólogatunk okosan, ha meghalljuk õket, nehogy kevésbé intelligensnek tûnjük. Sokak számra a grafológia is egy hasonló „fantom” fogalom. Állásbörze hirdetésekben, cikkekben, karrier tanácsadónál gyakran találkozhatunk ezzel a kifejezéssel. De valójában mit is rejt ez a fogalom?

A grafológia nem más, mint íráselemzés. Az ember írásképén át vizsgálja a személyiséget. Miként az ember viselkedése is változik, (stresszhelyzetben sokkal feszültebb, barátok társaságában nyugodtabb), úgy az íráskép is ingadozó.  Az írást, mint az emberi viselkedést is az agy végzi, így a leírt sorok tökéletesen tükrözik az emberi jellemet.

A grafológiai vizsgálat egy költséghatékony elemzés, hiszen egy írást több szempontból is ki lehet elemezni. Nem kell hozzá más, mint nyugodt állapotban egy 15-20 soros szöveget írni, amivel késõbb a grafológus dolgozni fog. Felmerülhet a kérdés viszont, hogy mennyire félrevezetõ az írás, meg lehet-e téveszteni a szakembert. Mivel 300 sajátosság vizsgálata alapján állítják fel a diagnózist, így kizárható a tévedés lehetõsége. Fontos, hogy tisztázzuk, a grafológia nem írásazonosítás, és nem jövõképelemzés.


Kik használják a grafológiát a mindennapokban?


Cégek munkatársaik kiválasztásánál, munkacsoportok felállításában, vezetõk kiválasztásánál, más munkakörbe való áthelyezésnél íráselemzõ vizsgálatokat végeztetnek, hogy valóban megfelelõ lesz-e a célszemély az adott munkára. A hivatalos személyek mellett privát emberek is kérnek ilyen tárgyú elemzéseket, pályaorientációjukkal, kompetenciájukkal, párkapcsolatuk elemzésével, vagy egy általános személyiségkép feltárással kapcsolatban. Írni nem tudó gyermekeknél rajzelemzéssel történik a kialakuló személyiségkép feltárása.

     

Végzõs évkönyv és taláros fotózás
Engedd meg, hogy felhívjam figyelmedet kedves végzõs hallgató, hogy október 13-án nemcsak diplomán túli tanácsadó nap lesz a B épület aulájában, hanem a végzõs évkönyvbe kerülõ fotókat is ezen a napon tudjátok elkészíttetni.

Amit mi biztosítunk:
•    profi fotósok
•    megbízható, gyors munkavégzés
•    azonnali rendelési lehetõség (a megrendelt képekért a helyszínen kell fizetni)


Amit Neked kell hoznod:

•    legszebb arcod
•    Csinos, ünnepi öltözék
•    párod, barátod/barátnõd akikkel szeretnél egy közös képet


Fontos tudnod, hogy a fotózás ingyenes. Csak a megrendelt képek után kell fizetni!!!!

Bõvebb információt az alábbi linken olvashatsz:
http://kairo.uni-pannon.hu/v/?page=events&itemID=226

 

 

 Diplomán túl tanácsadó nap

-Nem csak végzõsöknek!

Kíváncsi vagy, milyen személyiséget rejt írásképed?

Különbözõ grafológiai vizsgálatainkon megtudhatod, ha ellátogatsz október 13-án a B épület aulájába. A vizsgálatokra elõzetes regisztráció alapján tudunk lehetõséget biztosítani.

Amik közül választhatsz:
•    Önismereti grafológiai szaktanácsadás ( annak aki válaszút elõtt áll)
•    Karrier tanácsadás grafológia segítségével (aki még nem tudja melyik úton induljon)
•    Kézzel írt önéletrajz és motivációs levél szakgrafológusi vizsgálata, testre szabása (aki biztosra akar menni, ha az álláshirdetésben kézzel írt önéletrajzot kérnek)
•    Rajzelemzés (aki kíváncsi, hogy mit árul el a személyiségérõl a rajz)

Az alábbi linkre kattintva bõvebb információt találsz Tanácsadó Napunkról:

http://kairo.uni-pannon.hu/v/?page=events&itemID=223

Alapozd  meg hallgatóként a jövõd! Gyere el, hogy felkészülten távozhass!

 

 Exxon karrier pizza

-Adj egy esélyt Magadnak!

Október 19-én a B épület konferenciatermében a világ egyik vezetõ energia és olajipari vállalata, az Exxon mobil tart elõadást pizzázással összekötve, melyre minden kedves érdeklõdõt szeretettel várunk. A céges prezentáció során ismertetik szakmai gyakorlati lehetõségeiket illetve legújabb állásajánlataikat. A bemutatkozás után egy kötetlen beszélgetésre kerül sor, pizzával és üdítõvel, ahol a céggel, álláslehetõségeikkel, gyakorlati pozícióikkal, bekerülési taktikákkal kapcsolatban lehet kérdéseket feltenni.

A programra elõzetes regisztráció szükséges, kattints a linkre:

http://kairo.uni-pannon.hu/v/?page=events&itemID=229

 

 

 Impresszum

Kiadja: Pannon Egyetem Karrier Iroda, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

http://kairo.uni-pannon.hu

Hírlevél fel- és leíratkozás

         

 

2010-10-11 14:39

Vissza